Fossil

Nice to know. Het allereerste polshorloge (1810) prijkte aan, destijds de koningin van Napels, arm van Caroline Bonaparte.

De eerste massaproductie van polshorloges kwam pas op gang na de Eerste Wereldoorlog. Men ontdekte tijdens de oorlog dat wanneer men in de loopgraven snel de tijd wilden checken een zakhorloge iets meer tijd vergde dan een blik te werpen op een polshorloge. Tegenwoordig zien we steeds vaker hybride & smarthorloges. Wat dat zijn? Hybride horloges zijn op het eerste oog modieus vormgegeven horloges met allerlei slimme functies die niet zo één twee drie opvallen. Je kunt een hybride horloge synchroniseren met je smartphone- Het is dus eigenlijk een smartwatch vermomd als normaal uitziend horloge. Fossil combineert eigentijdse ontwerpen met de huidige technologie.

Elke collectie weet Fossil weer te verrassen door de verschillende stijlen, kleuren en on trend details waardoor dit merk al sinds 1984 staat als een huis. Welke horloge van Fossil zou Caroline Bonaparte het meest aan hebben gesproken denk je?

Fossil

Fossil

Fossil

Fossil-JR1437

Fossil

Fossil-FS5251SET

Fossil

Scroll naar top