Meet the baker’s!

TREND ALERT! Ted Baker in store NOW 

Nu exclusief verkrijgbaar bij Tierelantijn Watches & Jewels, de horlogecollectie van Ted Baker. In 1988 ontstond het merk in Glasgow. Inmiddels is het wereldwijd bekend en bieden ze een veelzijdige collectie aan in mode, lifestyle en accessoires.

Lees meer

Diesel ON!

Nieuwe touchscreen smartwatches van Diesel.

Maar liefst 9 stoere modellen zijn er verkrijgbaar in de nieuwe Diesel ON collectie. Functionele, touchscreen smartwatches in een herkenbare Diesel look!

Lees meer

Travel the world met G-SHOCK!

Heb jij je volgende reis al gepland?

Wintersport, zomervakantie of stedentrip? Voor iedere soort vakantie hebben wij bijpassende accessoires en horloges. Neem nu bijvoorbeeld de G-shock Mud Master collectie. Naast een thermometer, kompas en vuil afstotende behuizing kun je hiermee ook verschillende wereldtijden tegelijkertijd instellen.

Lees meer

NEW COLLECTION Buddha to Buddha

In 1997 startte Batul Loomans zijn inmiddels razend populaire merk Buddha to Buddha. De sieraden kenmerken de collectie met stoere, tijdloze 925 sterling zilveren sieraden.
Alle sieraden worden met de hand vervaardigd in Bali en zijn daarmee stuk voor stuk unieke exemplaren.

Lees meer

Tierelantijn opent nieuwe webshop

Tierelantijn heeft onlangs zijn nieuwe webshop IXZY.nl geopend. IXZY is een nieuw online platform voor de verkoop van juweliersartikelen en uurwerken. IXZY focust zich voornamelijk op producten van topkwaliteit en een zeer scherpe prijs.

Lees meer

Aanmelden voor Tierelantijn

* = verplicht veld